Samengesteld gezin omgeving Amersfoort en ‘t Gooi

Na een periode van verlies en rouw ben je weer verliefd! De zon schijnt weer in je leven. Geweldig om weer opnieuw te mogen beginnen, gefeliciteerd!

Een nieuw gezin wordt vaak gevormd na echtscheiding maar kan ook ontstaan na het overlijden van één van de partners.

Jullie zijn nu op het punt gekomen om samen een nieuw gezin te vormen. Maar wat betekent dat voor jou, je partner en jullie kinderen? Het is een nieuwe uitdaging en jullie inzet is om het een succes te laten worden.

Het kan ook zo zijn dat jullie al een tijdje een samengesteld gezin vormen en nu tegen dingen aanlopen die het samenleven minder plezierig maken of zover dat je denkt : “waar ben ik aan begonnen” en hoe komen we hier uit?“

Steeds meer kinderen leven na een echtscheiding in een samengesteld gezin. Uit onderzoek is gebleken dat 60% van deze gezinnen het niet redt. Voor kinderen betekent dit dus een tweede scheiding en dat willen jullie voorkomen. Het is daarom wel de moeite waard om dan juist in deze nieuwe relatie te investeren.

Stiefoudercoaching omgeving Amersfoort en ‘t Gooi:

  • helpt ouders bij het opstellen van een Stiefplan als zij de intentie hebben om een samengesteld gezin te gaan vormen.
  • begeleidt ouders die samen met hun kinderen een samengesteld gezin vormen en problemen ervaren.

Wil je weten hoe Frits en Agnes de gesprekken hebben ervaren? Lees meer


Janet Dekker-Rodenburg

U kunt telefonisch of direct online met mij een afspraak maken voor een intakegesprek. Voor aanvullende informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Online een afspraak maken