Samengestelde gezinnen: Ervaringen

Mark en Saskia
Wij zijn echt heel blij dat we bij Janet terecht zijn gekomen !
Ondanks onze sterke liefde voor elkaar konden wij over ons probleem (samengesteld gezin) niet praten en stonden we echt niet meer in verbinding met elkaar.
Janet kon de gesprekken zo super goed leiden zodat we allebei onze gevoelens konden uiten en daar over hebben leren praten met elkaar,
De verbinding is weer terug en voelt eigenlijk nog sterker dan ervoor. Heel erg bedankt!!”

Agnes en Frits

“Janet weet door haar deskundigheid en ervaring, in combinatie met oprechte betrokkenheid en warmte, de juiste dingen te bespreken die ons erg hebben geholpen bij een volgende stap in onze relatie.”

Rogier en Esther
“Wij hebben meer inzicht gekregen in de nieuwe posities die je krijgt als je 2 gezinnen samenvoegt. We zijn nu meer bewust geworden wat het voor ons als stiefvader en als stiefmoeder in de praktijk betekent. Janet heeft ons op een plezierige en deskundige manier hierin begeleid.”

Jaap
Met de wetenschap dat een samengesteld gezin een moeilijke opgave kan zijn heb ik Janet benaderd om mij beter voor te bereiden op ieders rol en hoe ik daar als ouder en stiefouder mee om kan gaan. De gesprekken met Janet waren zeer verhelderend en in betrokken en prettige sfeer. De tips en literatuur die ze over dit onderwerp heeft aangereikt zijn heel waardevol gebleken, zodat we met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan”. 

Sander en Linda 
We hebben veel gehad aan de sessies met Janet en vinden nu makkelijker onze weg bij het bespreken van moeilijke dingen, zowel de lastige onderwerpen rondom ons samengestelde gezin als de twistpunten in onze liefdesrelatie. Dat geeft rust, veiligheid en meer vertrouwen naar elkaar toe.”


Janet Dekker-Rodenburg

U kunt telefonisch of direct online met mij een afspraak maken voor een intakegesprek. Voor aanvullende informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Online een afspraak maken