Reviews

EFT RELATIETHERAPIE:

Ouder echtpaar, 70 plus
“Nogmaals dank voor de gesprekken die we bij jou mochten hebben. Het heeft ieder afzonderlijk, maar zeker onze relatie veel goeds gebracht. We zijn heel blij de stappen te hebben gezet samen om EFT-therapie bij jou te gaan doen. Wij hadden elkaar geen beter cadeau kunnen geven”

Freek en Suus, 51 en 48 jaar
“We hebben Janet ervaren als iemand die zeer behulpzaam is, goede vragen stelt en ons beide goed de ruimte geeft om ons verhaal te doen. We hebben beter naar elkaar leren luisteren, weten nu hoe we uit de duivelse dialogen kunnen blijven en geleerd om onze behoeften meer naar elkaar uit te spreken. We gaan er de komende tijd zelf verder mee aan de slag. We zijn je dankbaar voor het tijdelijk meelopen met ons!”

Frank en Nicolien, 55 en 45 jaar
“De gesprekken met Janet hebben ons vooral geleerd dat je eigen waarheid niet altijd DE waarheid is en dat je juist samen sterker wordt als je onderlinge verschillen accepteert en gebruikt om moeilijkheden te overwinnen. Die gesprekken voert ze bovendien op een zo respectvolle en integere wijze, dat het ineens een stuk makkelijker wordt om je ook weer in elkaar in te leven. We hebben er veel aan gehad.”

Richard en Mirjam,  37 en 28 jaar
“Door de gesprekken die wij met Janet hebben gevoerd, hebben we leren kijken naar de behoefte achter ons gedrag. Janet kan goed luisteren en haalde tijdens onze gesprekken de achterliggende behoeften naar boven. Dankzij Janet’ s openhartige aanpak en haar warme persoonlijkheid werden de soms moeilijke gesprekken een helend proces.”

Martin en Lily, 50 en 48 jaar
“In een heel moeilijke fase in ons leven heeft Janet ons bijgestaan. Ze kan goed luisteren en de vinger op de juiste plek leggen. Ze heeft met haar open- en zonder oordeel houding een grote bijdrage geleverd aan herstel van onze relatie en we kijken nu met vol vertrouwen naar de toekomst.”

Bram en Angelique, 42 en 37 jaar
“Janet gaf ons meteen het gevoel dat we alles konden zeggen. Ze is erg goed in de het stellen van de juiste vragen. We zijn nader tot elkaar gekomen en we begrijpen elkaar een stuk beter. We zijn echter tot de conclusie gekomen dat de relatie als partners van elkaar niet meer te redden was. Jammer dat we niet jaren eerder hulp hebben gevraagd.

Janet heeft ons de handvatten gegeven om als vader en moeder op een rustige en respectvolle manier uit elkaar te gaan.  En dat is niet alleen helpend voor nu maar ook voor in de toekomst. Met Janet hebben we dan ook een heel goed ouderschapsplan kunnen opstellen en gaan de toekomst nu met vertrouwen tegemoet.”

FAMILIE MEDIATION:

Esther, 46 jaar en Monique, 43 jaar, 2 zusjes
“Wat zijn wij goed geholpen door Janet. De relatie tussen mijn zus en mij is ontzettend gegroeid. De open, professionele houding, maar vooral gevoeligheid in wat er op dat moment nodig is en wat niet in een complexe situatie, heeft geweldige vruchten afgeworpen voor ons. Wij zijn heel dankbaar voor deze hulp en kunnen nu samen weer verder.”

Dochter, 35 jaar
“Janet creëerde een veilige, rustige en respectvolle omgeving om moeilijke gesprekken met mijn ouders te kunnen voeren. Haar kracht is om het verhaal en de gevoelens van de ene persoon te vertalen voor de andere persoon, zodat er meer begrip ontstaat voor elkaars gevoelens, grenzen, situatie en overtuigingen. Janet is authentiek in de omgang met alle partijen aan tafel en stelt de juiste vragen om bewustzijn en duidelijkheid te creëren, waardoor er vertrouwen in elkaar en het mediation proces opbloeit. Janet’s vakkundige hulp heeft de relatie met mijn ouders nieuw leven ingeblazen – iets waar ik niet echt meer in geloofde voordat ik aan dit proces begon.”

Thirza, 25 jaar, n.a.v. gezinsgesprekken
“Janet begeleidde de sessies zo knap dat we allen de kans kregen om achterliggende redenen voor onze patronen en manieren van communiceren te leren begrijpen. Tijdens de gesprekken was er een diepere laag van connectie die ik hiervoor nooit had ervaren in gesprek met mijn ouders en zusje. Tijdens de gesprekken met Janet heb ik het gevoel gehad dat we elkaar echt zagen en hoorden. “

Moeder, 60 jaar, en dochter, 34 jaar
Janet komt zeer integer over en verstaat haar werk uitstekend. Ze legt alles goed uit en begrijpelijk uit. Na slechts twee gesprekken was alles glashelder, waardoor wij weer een grote stap verder zijn gekomen.”

Antoinette, 35 jaar
“Het contact met een familielid was al langere tijd verbroken. Janet beschikt over de expertise en fijngevoeligheid om mensen weer met elkaar in contact te brengen. Een jarenlang conflict dat mij veel energie kostte, is uitgepraat en afgehandeld. Dit voelt als herstel van wat gebroken was. Ook heb ik vertrouwen in de toekomst van de betreffende relatie, omdat ik handvatten heb gekregen om het contact te onderhouden.”

Marc, 40 jaar, zoon van Cees
“Het contact tussen mijn vader en mij liep al een tijd stroef. In een aantal gesprekken heeft Janet op een professionele en doelgerichte aanpak de onverwerkte emoties, de gekwetstheid en het onbegrip zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Dat deed zij op een integere manier, met respect voor mijn vaders verhaal en voor mijn verhaal. Zonder te oordelen, maar door de juiste vragen te stellen en grenzen te respecteren kwam zij tot de kern van de zaak. Daar kon genezing plaatsvinden. Zij heeft ervoor gezorgd dat er weer verbinding kwam en herstel van de relatie.”

Cees, 70 jaar, vader van Marc
“De relatie tot mijn zoon is 100 % verbeterd. De gesprekken hebben zeker heel wat mist doen verdwijnen en ik mag wel zeggen dat we weer een normaal geregeld contact hebben.”

Richard, vader, 50 jaar
“Na het gezinsgesprek met moeder, dochter en zoon : “De sfeer is zeker verbeterd in het gezin. Mijn dochter en mijn zoon zijn weer “on speaking terms” en het doet me goed dat het contact weer beter is.”

SAMENGESTELDE GEZINNEN:

Mark en Saskia
“Wij zijn echt heel blij dat we bij Janet terecht zijn gekomen!
Ondanks onze sterke liefde voor elkaar konden wij over ons probleem (samengesteld gezin) niet praten en stonden we echt niet meer in verbinding met elkaar.
Janet kon de gesprekken zo super goed leiden zodat we allebei onze gevoelens konden uiten en daar over hebben leren praten met elkaar.
De verbinding is weer terug en voelt eigenlijk nog sterker dan ervoor. Heel erg bedankt!!”

Agnes en Frits
“Janet weet door haar deskundigheid en ervaring, in combinatie met oprechte betrokkenheid en warmte, de juiste dingen te bespreken die ons erg hebben geholpen bij een volgende stap in onze relatie.”

Rogier en Esther
“Wij hebben meer inzicht gekregen in de nieuwe posities die je krijgt als je 2 gezinnen samenvoegt. We zijn nu meer bewust geworden wat het voor ons als stiefvader en als stiefmoeder in de praktijk betekent. Janet heeft ons op een plezierige en deskundige manier hierin begeleid.”

Sander en Linda
“We hebben veel gehad aan de sessies met Janet en vinden nu makkelijker onze weg bij het bespreken van moeilijke dingen, zowel de lastige onderwerpen rondom ons samengestelde gezin als de twistpunten in onze liefdesrelatie. Dat geeft rust, veiligheid en meer vertrouwen naar elkaar.”

INDIVIDUELE COACHING:

Maaike, 43 jaar
Blij en dankbaar ben ik dat je mij in de afgelopen 3 jaar, in de eerste 5 jaar van mijn huwelijk, mijn coach was. Regelmatig, als ik anderen vertel over de afgelopen 5 jaar, als samengesteld gezin, en de uitdagingen die op ons pad kwamen, vertel ik trots dat ik hulp van jou had. Je luisterde, je leende me boeken die precies aansloten bij de uitdaging van het moment. Je reflecteerde met mij, en soms ook samen met mijn partner, diverse situaties en zo leerden we ongezonde dynamieken te doorbreken. je begreep de uitdagingen van mijn gezin, mijn gevoeligheid en gaf praktische handvaten om binnen het gezin mijn rol te vervullen en voor mezelf te zorgen. ik ben je zo dankbaar voor je medeleven en vele bemoedigingen. Daardoor echt trots op de afgelopen 5 jaar en in balans klaar voor de jaren die komen gaan.”

Peter, 51 jaar
Janet heeft me handvatten gegeven om mezelf sterker te maken en de vragen anders te formuleren. Dit heeft mij weer een stukje op weggeholpen. De rust en het luisterend oor was voor mij zeer aangenaam”

Jaap
Met de wetenschap dat een samengesteld gezin een moeilijke opgave kan zijn heb ik Janet benaderd om mij beter voor te bereiden op ieders rol en hoe ik daar als ouder en stiefouder mee om kan gaan. De gesprekken met Janet waren zeer verhelderend en in betrokken en prettige sfeer. De tips en literatuur die ze over dit onderwerp heeft aangereikt zijn heel waardevol gebleken, zodat we met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan”.

Corine, 24 jaar
“De gesprekken hebben mij geholpen om de vicieuze gedachtencirkel te doorbreken.  Janet heeft me geholpen om mijn doelen en verwachtingen helder te krijgen en te kunnen verwoorden.

Een belangrijk inzicht is dat ik uiteindelijk niet verantwoordelijk ben voor het geluk van de ander. Deze waarheid heeft me geholpen om mensen met wie ik intensief heb opgetrokken, te leren los laten.

Tevens heb ik handvatten en inzicht gekregen om in nieuwe situaties meer op mijzelf te kunnen vertrouwen. In de gesprekken met Janet was geen vraag te gek en heb ik alles met haar kunnen delen.”

David, 25 jaar
“Janet heeft me begeleidt en gecoacht in een pijnlijke periode van scheidende ouders. Emotioneel zat ik op slot en ik heb geleerd mijn emoties te uiten en te verwoorden. Ze gaf me handvatten en tips waardoor ik de scheiding een plek heb kunnen geven en ik weet er nu zelf beter mee om te gaan.”


Janet Dekker-Rodenburg

U kunt telefonisch of direct online met mij een afspraak maken voor een intakegesprek. Voor aanvullende informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Online een afspraak maken