Mag ik grenzen stellen aan het contact met mijn ouders?

In mijn praktijk krijg ik steeds meer te maken met problematiek tussen ouders en (volwassen) kinderen.

Een praktijkvoorbeeld: nadat ik contact heb gehad met mijn ouders ben ik drie dagen emotioneel in de war. Ik zoek dan naar oorzaken om dit gevoel in de toekomst te vermijden. Om mezelf te beschermen tegen de pijn ben ik geneigd het contact met hen te willen uitstellen c.q. te vermijden, wat afstand geeft.

Je weet dat je ouders van je houden maar je merkt dat niet. Je hebt het gevoel dat je ouders je niet meer kennen en sluiten niet aan bij je ontwikkeling.

Herken je dit en wil je hier eens over doorpraten ?

Maak online of telefonisch een afspraak met mij.

#contactouders#volwassenkinderen#


Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Janet Dekker-Rodenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.