Individuele coaching: Ervaringen

Corine, 24 jaar
“De gesprekken hebben mij geholpen om de vicieuze gedachtencirkel te doorbreken.  Janet heeft me geholpen om mijn doelen en verwachtingen helder te krijgen en te kunnen verwoorden.

Een belangrijk inzicht is dat ik uiteindelijk niet verantwoordelijk ben voor het geluk van de ander. Deze waarheid heeft me geholpen om mensen met wie ik intensief heb opgetrokken, te leren los laten.

Tevens heb ik handvatten en inzicht gekregen om in nieuwe situaties meer op mijzelf te kunnen vertrouwen. In de gesprekken met Janet was geen vraag te gek en heb ik alles met haar kunnen delen.”

David, 25 jaar
Janet heeft me begeleidt en gecoacht in een pijnlijke periode van scheidende ouders. Emotioneel zat ik op slot en ik heb geleerd mijn emoties te uiten en te verwoorden. Ze gaf me handvatten en tips waardoor ik de scheiding een plek heb kunnen geven en ik weet er nu zelf beter mee om te gaan.”


Janet Dekker-Rodenburg

U kunt telefonisch of direct online met mij een afspraak maken voor een intakegesprek. Voor aanvullende informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Online een afspraak maken