Ervaringen met EFT Relatietherapie

Ouder echtpaar, 70 plus
“Nogmaals dank voor de gesprekken die we bij jou mochten hebben. Het heeft ieder afzonderlijk, maar zeker onze relatie veel goeds gebracht. We zijn heel blij  de stappen te hebben gezet samen om de EFT-therapie bij jou te gaan doen. Wij hadden elkaar geen beter cadeau kunnen geven.”

Freek en Suus, 51 en 48 jaar                                                                                                                                                “We hebben Janet ervaren als iemand die zeer behulpzaam is, goede vragen stelt en ons beide goed de ruimte geeft om ons verhaal te doen. We hebben beter naar elkaar leren luisteren, weten nu hoe we uit de duivelse dialogen kunnen blijven en geleerd om onze behoeften meer naar elkaar uit te spreken. We gaan er de komende tijd zelf verder mee aan de slag We zijn je dankbaar voor het tijdelijk meelopen met ons!”

Frank en Nicolien, 55 en 45 jaar
“De gesprekken met Janet hebben ons vooral geleerd dat je eigen waarheid niet altijd DE waarheid is en dat je juist samen sterker wordt als je onderlinge verschillen accepteert en gebruikt om moeilijkheden te overwinnen. Die gesprekken voert ze bovendien op een zo respectvolle en integere wijze, dat het ineens een stuk makkelijker wordt om je ook weer in elkaar in te leven. We hebben er veel aan gehad.”

Richard en Mirjam,  37 en 28 jaar
“Door de gesprekken die wij met Janet hebben gevoerd, hebben we leren kijken naar de behoefte achter ons gedrag. Janet kan goed luisteren en haalde tijdens onze gesprekken de achterliggende behoeften naar boven. Dankzij Janet’ s openhartige aanpak en haar warme persoonlijkheid werden de soms moeilijke gesprekken een helend proces.”

Martin en Lily, 50 en 48 jaar
“In een heel moeilijke fase in ons leven heeft Janet ons bijgestaan. Ze kan goed luisteren en de vinger op de juiste plek leggen. Ze heeft met haar open- en zonder oordeel houding een grote bijdrage geleverd aan herstel van onze relatie en we kijken nu met vol vertrouwen naar de toekomst.”

Bram en Angelique, 42 en 37 jaar
“Janet gaf ons meteen het gevoel dat we alles konden zeggen. Ze is erg goed in de het stellen van de juiste vragen. We zijn nader tot elkaar gekomen en we begrijpen elkaar een stuk beter. We zijn echter tot de conclusie gekomen dat de relatie als partners van elkaar niet meer te redden was. Jammer dat we niet jaren eerder hulp hebben gevraagd.

Janet heeft ons de handvatten gegeven om als vader en moeder op een rustige en respectvolle manier uit elkaar te gaan.  En dat is niet alleen helpend voor nu maar ook voor in de toekomst. Met Janet hebben we dan ook een heel goed ouderschapsplan kunnen opstellen en gaan de toekomst nu met vertrouwen tegemoet.”


Janet Dekker-Rodenburg

U kunt telefonisch of direct online met mij een afspraak maken voor een intakegesprek. Voor aanvullende informatie kunt u het contactformulier gebruiken.

Online een afspraak maken